FREE MUSIC
FREE GAMES
FREE ADVICES

     

Yo! Listen one of the super cool online radios. No commercials, just quality music! (courtesy of Digitally Imported).
 

 

 Listen NOW!   MP3 stream - click here for more info on this format   aacPlus - click here for more info on this format  Windows Media - click here for more info on this format   

 

Trance

  Vocal Trance
  Chill out
  Deep House
  Hard Dance
   Euro Dance
  Progressive
  Goa-Psy Trance
  Hard Core
  DJ Mixes
  Lounge Beta
Ambient
Drum 'n' Base
Classic Electronica
Breaks
Gaber
Mostly Classical
New Age
Classic Guitar
Smooth Jazz
Top hits
Best of 80's
Roots reggae
Hits 70's
Country
Modern Jazz
Salsa

25 de motive pentru care un site te ajuta in afaceri

 

1.  Numai prin faptul ca esti prezent pe Internet, va auzi de tine lume, care altfel nu ar fi avut sansa asta. Acest lucru se poate intampla de la participarea la un concurs de webdesign cu site-ul propriu si pana la indexarea unei pagini de un robot de cautare.

2. Modalitate foarte simpla de ati face cunoscuta oferta (fata de cataloage tiparite si expediate partenerilor, sau oferte trimise prin fax). O simpla invitatie la vizitarea adresei www.firma.ro rezolva aceasta problema;

3. Sistem de noutati. Cei interesati in oferta firmei, de reduceri, de noutati, de preturi se pot inscrie pe o lista, astfel incat sa primeasca pe mail sau pe SMS ori de cate ori apare o informatie utila.

4. Se pot dezvolta jocuri online care sa captiveze atentia publicului tinta: jocuri de relazare sau businessgames. Acestea cresc loialitatea si awarnesul site-ului.

5. Modalitati de angajare online: viitorii candidati se pot informa mai bine avand la dispozitie un site si vor avea o reprezentare mai buna a imaginii viitorului angajator

6. Dealerii firmei se pot loga cu user si parola la o baza de date cu stocurile, preturile, alte conditii de livrare;

7. Varianta WAP a site-ului, care poate fi accesata direct de pe telefonul mobil, de oriunde si oricand de catre utilizatorii desemnati;

8. Bursa de idei. Se pot gasi noi idei valorase aplicabile in activitatea firmei, chiar in cadrul unor concursuri. Totodata, un site in combinatie cu o adresa de email poate servi ca un sistem de averizare timpurie asupra diverselor crize care pot apare.

9. Se poate inregistra adresa site-ului in diverse baze de date cu oportunitati de afaceri.

10. Schimburi de linkuri cu site-uri ale partenerilor de afaceri. Creste astfel traficul pe site-ul propriu.

11. O baza de date cu informatii apreciate de publicul tau: fotografii, informatii de contact ale firmelor, cursul valutar, etc.

12. Promovarea site-ului si implicit promovarea afacerii. Aceasta se realizeaza prin motoare de cautare si realizarea paginii astfel incat sa fie indexabila de robotii de cautare.

13. Constituirea de forumuri pentru idei si mesaje. Site-ul poate deveni un punct de referinta pe domeniul lui; un lider de opinie;

14. Chat. Este foarte potrivit afacerilor care se adreseaza segmentului de varsta 14-23 ani.

15. Modalitati de urmarire a statisticii vizitatorilor: cookie-uri si inregistrarea la site-uri care ofera aceasta facilitate (Ex: www.trafic.ro, www.statistici.ro).

16. Instalarea unei legaturi video. Astfel clientul poate discuta online audio-video cu reprezentantul de vanzari. Se poate mari numarul de contacte initiale realizate de compania ta.

17. Se pot crea softuri care sa ruleze pe site, prin care clientul isi poate construi singur un produs, de la 0, combinand mai multe variabila (culoare x forma x material x variante constructive x etc). Astfel intr-un interval de cateva minute de la contactul initial, aveti forta de vanzare online la datorie 24 ore din 24.

18. Site-ul poate fi folosit ca platforma de distributie pentru materiale promotionale si cadouri:

            -software: screensavere, grafica, programe utilitare, toate personalizate cu firma ta.

            -fizice: tricouri, sepci, alte obiecte promotionale sau cadouri. Se poate demara o campanie promotionala a unui produs, prin concursuri, sau incrucisat, in asociatie cu alte firme (Ex: completezi un formular pe site-ul X si castigi o reducere la serviciul oferit de firma Y);

19. Sistem de comenzi online ale produselor clasicele magazine electronice. Plata se poate face ramburs, cu carte de credit, la livrare, in sistem Paypal, etc.

20. Service online sau se poate crea o lista cu intrebari frecvente. Avand aceste informatii, interventia echipelor de intretinere la problemele minore se pot rezolva citind cateva instructiuni, sau intreband foarte simplu operatorul online.

21. Sistem integrat site - serviciu de telefonie mobila - dispozitive PDA. O posibila aplicatie este pentru firmele cu multiple puncte de lucru sau forta de vanzare pe teren, care prin intermediul terminalelor portabile, prin reteaua de telefonie mobila au acces online la serverul companiei, avand in fiecare clipa situatia stocurilor si preturilor. Comenzile se fac online, iar marfa soseste in timpul cel mai scurt la client.

22. Nu-ti scade imaginea prin faptul ca nu ai site. In ultimul an numarul de domenii .ro a crescut cu aproape 100%, ramanand putine firme romanesti serioase care nu beneficiaza de o prezenta pe Internet.

23. In situatii de criza este un instrument extrem de eficient de comunicare

24. Prin intermediul site-ului se pot organiza cursuri online, cu certificari in cadrul firmei sau aprobate de Ministerul Educatiei si astfel recunoscute. Este de altfel bine cunoscut faptul ce e-learningul este extrem de profitabil.

25. Poate fi dublat cu carti de vizita electronice (mini CD-uri serigrafiate cu date de contact si prezentarea firmei);

 

Desigur, exista multe alte aplicatii prin care prezenta pe Internet  firmei tale poate fi una extrem de eficienta. Acestea sunt diferite pentru fiecare domeniu in parte, chiar pentru fiecare firma in parte, si numai o analiza a oportunitatilor de acest fel poate fi  benefica pentru o investitie de acest gen.

 Te intrebi cum poate fi calculata eficienta investitiei intr-un astfel de site? Raspunsul este simplu. Calculezi cati noi clienti vor amortiza cheltuielile (nemaipunand la socoteala investitia in imagine si avantajele ce decurg din acest lucru). 3-4? Atunci ai raspuns la intrebare. Este eficient.

 Cele 25 de motive prezentate aici sunt doar cateva din multe alte avantaje care pledeaza pentru o prezenta pe Net si folosirea acestui canal de comunicare cat mai eficient posibil. Daca vrei sa afli ce configuratie de site ar fi cea mai buna pentru firma ta, atunci trebuie sa te consulti cu unul din specialisti in webdesign, si sa gasesti cea mai buna solutie pentru tine.

 

Totul este sa-ti deschizi orizonturile! 

 

 

Related links:
 
 1. Tendencies in Information Technologies with Direct Applicability in Marketing

 2. Retelele si impactul lor asupra IMM-urilor

 3. Pericolele marketingului personalizat

 4. E-Marketing vs Direct Marketing

 5. SE POT REDUCE FACTURILE TELEFONICE?

 6. Concepte in comunicare

 7. BANCILE PE INTERNET

 8. Avantajele apelarii la o a doua opinie firmele de consultanta

 9. 25 de motive pentru care un site te ajuta in afaceri

 10. Search Engine Optimization
   

CursuriAZ - cursuri engleza, cursuri contabilitate, cursuri management

Home

 
15 Ways to Create an Air of Power

How to Ask for a Phone Number

How to Ask for a Raise

How to Ask Someone to be Your Boyfriend

How to Ask Someone to be Your Girlfriend

How to Attract a Man

How to Avoid Isolation in your Office

How to Date a Single Parent

How to Dress Business Casual

How to Improve your Memory

How to Improve your Self-Esteem

How to Intimidate People

How to Make Decisions

How to Manage Your Time

How to Negotiate an Employment

How to Overcome Shyness

How to Prioritize your to do List

How to Refuse Doing Stuff for Your Boss

How to Remember Important Dates

How to Remember Names

How to Separate Professional from
Personal Life

How to Write a Speech
 

I want to add other games on the website ASAP, a blog, and possible some more content. Send me your ideas at hnk_00 at yahoo.com.
HOME| Bookmark our site | Set as homepage | SiteMap

 

Petre, mai lasa joaca si treci la munca!!!


Check reviews about anything you are interested on Reviews from A to Z.